by Michallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chyby našej minulosti...

Keď nemáme úspešnú minulosť , nie je to dôvodom k tomu, aby sme nemali úspešnú budúcnosť!

Špirála života je skutočne prozaická.  Vždy vidíme na druhú stranu špirály, čím spoznávame našu minulosť – seba. Prečo práve chyby našej minulosti? No tentokrát sa nad tým zamýšľam celkom cielene.  Je len málo ľudí, pre ktorých je tento článok nezmyselný. Preto dobre počúvajte!

Človek by mal žiť tak, aby sa aj o 20 rokov mohol postaviť za svoje skutky. Návod ako k tomu pristupovať tak, nájdete vo Vašom srdci. <špirála životaMyslíš si, že si niekto keď máš super auto, dom či dovolenky za niekoľko tisíc eur? Určite nie. Ak áno, buď zo sebou spokojný, ale rozhodne nebuď vizitka ortodoxnosti.

Nedávaj pozor na to s kým sa rozprávaš, aby to náhodou nezničilo tvoju reputáciu v škole, na pracovisku a pod. Neznášam skupinové myslenie Vy áno? Manipulačná osoba niečo povie a ostatný pritakávajú a smejú sa na tom aký je hlúpy. Dokonca to považujú za rozumné až moderné. Kam spejeme? Špirála života by nás mala niečo učiť. To je jasné. Otázka pre nás: Chceme sa učiť viac?

Dúfam, že raz ľudia pochopia, že si musíme pomáhať. Pozerať sa na ľudí s dobrým úmyslom. Nebáť sa vzťahov, nových priateľov či komunikácií.  Držím Vám palce a dúfam, že na svete sa nájdu ľudia, ktorí sa neboja objavovať! Prajem pekný deň  :)

Michallo


Novinky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014