by Michallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Každý raz uverí!

Myslím, že by (Boh) preferoval čestného a poctivého ateistu pred televíznym kazateľom, ktorého jediné slovo je Boh, Boh, Boh a ktorého každý skutok je zlý, zlý, zlý.

Isaac Asimov

Buďme k sebe dobrý! :)

Untitled 1

Každý raz uverí...v Boha!

 

Je to zvláštne tvrdenie? Aj mne sa to tak zdalo :D.

Veríte v existenciu dobra a zla? Určite áno. Už odmala nás rodičia učia čo je dobré a čo nie. Niekedy neposlúchneme a robíme si veci tak, ako chceme. Preto si prejde skoro každý tým, že napriek varovaniu rodiča sme sa popálili na žehličke či sporáku. Je to naozaj tak! Rodičia nám chcú zabezpečiť dobrú budúcnosť.  Teraz budú mamičky jemne pritakávať. „Moje dieťa je v puberte a už ma neznáša!“ Nebudem vám to tu vyvracať. Spomeňte si na vaše časy! Hovorili ste ako rodičov nemáte radi lebo sa do všetkého starajú, ale v srdci ste ich milovali ako nikoho a vedeli ste, že keď je zle-nedobre len RODIČ vám dokázal pomôcť nie len v živote, ale i na duši.

Tak, a teraz si predstav, že ten rodič je Boh. Dal ti život, obliekol ťa a miluje ťa. Vždy sa k nemu môžeš vrátiť, vždy ti pomôže. Aj na duši. No nie je to dobrý rodič? Ak si neveriaci a práve krútiš hlavou tak ti musím povedať, že Boh je živý. Ja som to zažil na vlastnej koži! Bol som neveriaci! A teraz?

Iste mi musíte uznať, že človek je zo života strašne doudieraný. Vzlety a pády. To je náš život! A môžeme to zmeniť. Biblia nám jasné hovorí, aby sme si vybrali medzi životom alebo smrťou. Samozrejme, čo si človek vyberie? No život. Tak prečo bojujeme s tým, že Boh nie je? Pozeral som jedno video, ktoré sa týkalo neba a pekla. Bolo to video kde Ježiš zobral jednu ženu do pekla na 30 dni a potom ju zobral na 10 dni do neba. Samozrejme nie telom J. Telo bolo stále v posteli jej spálne.

Je to jasná výpoveď toho, že Boh je. To znamená, že okrem Boha existuje aj Satan! Tá pani vo videu hovorila, že neveriaci, ktorý vstúpi do pekla automaticky uverí! Lenže už niet návratu... Ježiš tam s tou paňou bol a povedal, že už im nedokáže pomôcť, aj keby chcel.

Nedá sa to slovami popísať, aké hrozné to môže byť v pekle. Ale na druhej strane si môžeme vybrať či skončíme tam, alebo budeme spasený.

Otázka znie: „Ako môžem byť spasený?“

Odpoveď: „Modlitba spasenia ťa zachráni!“

Nech sa rozhodneš akokoľvek, dovoľ Ježišovi vstúpiť do tvojho srdca aspoň kúsok! Si veriaci alebo nie? Nevadí. Boh ťa má aj tak rád! A to si navždy zapamätaj! Preto ti tu dávam modlitbu spasenia, ktorú ber aspoň na chvíľu vážne, pretože toto je tvoja cesta do NEBA! Mysli na to, že len dobrý človek je neba hodný J

No takže písal som hlavne o pekle so zámerom, aby ste vedeli, že je kruté. Ale aké to je v nebi? Budeme starý a zvráskavený? Budeme chorý aj v nebi? (tým sa myslia postihnutia, choroby...)

NA TOTO VŠETKO A EŠTE VIAC nájdete odpovede na: http://www.mojevideo.sk/video/504e/peklo_existuje.html

Takže mám ťa rád Bratm/Sestro :P

 

 

Modlitba spasenia:

 Pane, pokorujem sa pred Tebou a prosím Ťa očisti ma dnes, 

odpusti mi všetky moje hriechy. Tak ako si odpustil mne, odpúšťam tým,

ktorí ma zneužívali a zranili a podriaďujem celý svoj život Tvojmu Panstvu , 

 

Teba robím svojim Pánom a Spasiteľom,

 od dnešného dňa si volím kráčať v svetle Tvojho učenia,

 Tvojej svätosti, v svetle Tvojho Svätého Ducha.

 

 Pozývam Tvojho Svätého Ducha,

 aby prebýval vo mne, zjavil mi Teba - Ježišu a spojil sa s mojim duchom.

 Ďakujem Ti Pane Ježišu, že si mi dal večný život tým, že si za mňa zomrel na kríži.

 Ďakujem Ti za Tvoju nekonečnú lásku.

Amen :P

by Michallo


Novinky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014