by Michallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prázdninový pokec :)

Autorov dialóg k čitateľom :)) A Vaše spätné odpovede :)

Ahoj milý čitateľ :),

Stalo sa mi toľko vecí odkedy som sem nepísal :). Samé šťastné, našťastie.

Za najväčšie šťastie považujem KRST V DUCHU SVäTOM :) (viď wikipédia) ! Tak ako prazdninujete?

Ja teraz idem k moru prvý krát – do Chorvátska. Ak  niekto vie, ako tam je, tak prosím napíšte.

Najväčšia obava, moja, je asi z medúz :D. Nieže si na nejakú nadbehnem! A nikde na internete nepíšu: „Vyhnite sa medúzam!“.  Musíte to proste vedieť.

Teraz ma napadol krátky príbeh. Mám kamarátku. Volá sa Kika. No a jedného slnečného dňa,  som jej zvliekol prsteň z prsta a kým sme sa zhovárali, hral som sa s prsteňom. Po chvíli som jej ho vrátil, a povedal: „Bude ťa chrániť pred medúzami, sám som ho ocikal!“ Myslíte, že by mi to pomohlo? :D

No, ale dovolenka nie je to jediné čo je nové. Tento rok idem aj do Nemecka, nie za prácou, ale opäť – rekreačne.  Ako mi len bude dobre :D (povedal a celé prázdniny pršalo).  A v septembri „hájde“ do školy. Na vysokú školu do Zvolena. TO bude rok. Okrem toho sa mi začalo dariť aj hudobne. A to nazvem, že konečne. Nemenovaná rocková kapela z Trebišova ma chce na nejaký festival, kde zaspievam  asi 5 pesničiek. Chlapci, idem k moru – smola. :)

Teraz celá republika končí s digitálnym vysielaním – to je ale nápad! Vďaka, odteraz nemáme telku. Nás prvého vypli :D A naša rodina to absolútne nerieši, hlavne, že v našom obchode predávame satelity a satelitné príslušenstvo! A večer, keď prídeme domov, si všetci sadneme za stôl a jeme...SPOLU! To je geniálne....! Americký film! A rozprávame sa, aký bol deň, čo je nové a tak. Geniálny zážitok – odporúčam! A potom, keď dojeme ideme každý na vlastný notebook :D a četujeme si :D

Tak končí môj prázdninový monológ, ktorý píšem v práci. A čakám na Vaše odpovede prípadne reakcie na FB :)

A teraz mi povedzte, čo vlastne chystáte Vy??? Vyrozprávaj sa, teraz! 

 

S pozdravom Michallo


Novinky | stály odkaz

Komentáre

  1. tak ti želám krásne leto!!
    a čo sa chystám ja?
    žiť.. :-)))
    publikované: 07.07.2011 21:30:19 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014